7 Haziran 2010 Pazartesi

Dünyaca ünlü modacıdan 8 stil tüyosu !!!



                                                 1 DESENDEN VAZGEÇMEYİN


"Şirin desenleri değil, cesur ve çarpıcı olanları tercih edin," diyor Lam. "Favori desenlerimden biri 70'lerin titreşimine sahip tropikal çiçekler. Ama biz bu görüntüyü bozduk ve çiçekleri daha büyük ve parlak hale getirdik. Büyük desenli bir kıyafet giydiğinizde rahat etmenin anahtarı, görüntüyü basit ve düz tutmaktır."
 
2 BÜYÜK BEDEN SMOKİN CEKET EDİNİN


"İster kadın ister erkek kesimli olsun ceket tam olarak üstünüze oturmamalı. Bu smokin ceketi gün içerisinde, bir tişört ya da birkaç düğmesi açılmış gömlek ve büyük bir kolye ile birlikte giyin. Altına da en favori dar jean pantolonunuzla görüntüyü tamamlayın."
 
3 SPOR TOPUKLARA YÖNELİN


"Hafif kumaşlardan oluşan ilkbahar kıyafetlerini dengelemek için sportif ama sofistike bir ayakkabı seçin. Bu sezon tasarladığım bantlı, hafif sivriltilmiş topuklu, ince halat bağcıklı ve mantar tabanlı gladyatör sandaletler
oldukça uygun."
 
                            4 UÇUK PASTELLERİ PARLAK RENKLERLE GİYİN


"Neon sarı ve turkuazı beyaz, ekru gibi renklerle kullanarak grafik etki oluşturabilirsiniz. Bu kontrast özellikle soldurulmuş pastel tonların fazla şirin görünmesine de engel oluyor. Daha koyu tonlar seviyorsanız denizci mavisini siyahla deneyin."
                                   5 İLKBAHARIN DÖRT TRENDİNİ BOŞ VERİN


1. Püsküllü olan her şey; çünkü çok çabuk demode olacak. 2. Herhangi bir lateks, kauçuk veya suni deri; 8o'leri geri getirmeyin. 3. Soluk beniz ve koyu göz ve dudak makyajlı gotik yüzler; daha hafif ve mutlu olun. 4. Parmak arası terlikler; görünümünüze ve duruşunuza hiçbir katkı sağlamazlar."


                                       6 RAHAT VE HER ŞEYİ ALAN BİR ÇANTA EDİNİN



"Hafif materyallerden yapılmış ve patlayacakmış gibi durmadan ihtiyaçlarınızın sığabileceği büyüklükte bir çanta seçin. Çantanız vücuda da büyük gelmesin. Görünümünüz asla çok fazla yüklenmiş olmamalıdır."


                                           7 İKİ ÇANTAYI BİRLİKTE KULLANIN


"Omzunuza küçük, yılan derisi veya deri bir çanta takarken bir de daha büyük kumaş veya naylon 'tote' tarzı çanta taşıyın. İkisi birbirini dengelemekle kalmayacak basit bir görünüme kişilik ve doku kazandıracaktır. Bu aynı zamanda oldukça pratik bir fikir de. Taşımanız gerekenleri iki ayrı çantaya bölebileceksiniz. Ajanda, cep telefonu ve rujunuzu omuz çantanıza koyarsanız büyük çantada onları aramak zorunda kalmayacaksınız."

                                                             8 JARSE ELBİSE


"Bir jarse elbisede en sevdiğim şey, uzun, dar kollar, kayık yaka bir drape ile köprücük kemiklerinin görünmesi. Görüntünüzü daha da sofistike hale getirmek için jarse elbisenizi deri ile kombinleyin. Yumuşak ve mat bir materyal, sert ve parlak olanla başarılı bir kontrast yaratır. Jarse elbise üzerine deri bir yelek giyerek daha keskin bir görünüm oluşturabilirsiniz

Hiç yorum yok: